Food in the Air and Space
- The Surprising History of Food and Drink in the Skies
indgår i Food on the Go serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 248
- Udgivet:
- 25. maj 2016
- Størrelse:
- 153x228x20 mm.
- Vægt:
- 382 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food in the Air and Space
This book explores the history of food in flight from hydrogen balloons to the space station: what was served, how and why; the problems with heating, cooling, and serving technology; logistics; overcoming cultural barriers; and the effect of altitude on our senses of taste and smell.
Brugerbedømmelser af Food in the Air and Space
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food in the Air and Space findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621