- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 368
- Udgivet:
- 6. juli 2006
- Størrelse:
- 178x254x22 mm.
- Vægt:
- 875 g.
- 8-11 hverdage.
- 25. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food in Medieval England
This book draws on the latest research across different disciplines to present the most up-to-date picture of English diet from the early Saxon period up to c.1540. It draws on a wide range of sources, from the historical records of medieval farms, abbeys, and households both great and small, to animal bones, human remains, and plants from archaeological sites.
Brugerbedømmelser af Food in Medieval England
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food in Medieval England findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621