Food Hydrocolloids
indgår i Routledge Revivals serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 228
- Udgivet:
- 27. februar 2021
- Størrelse:
- 178x254x0 mm.
- Vægt:
- 417 g.
- 2-3 uger.
- 7. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Hydrocolloids
First Published in 1982, this three-volume set explores the value of hydrocolloids in food. Carefully compiled and filled with a vast repertoire of notes, diagrams, and references this book serves as a useful reference for dieticians and other practitioners in their respective fields.
Brugerbedømmelser af Food Hydrocolloids
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Hydrocolloids findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621