Food Gels
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 476
- Udgivet:
- 13. oktober 2011
- Udgave:
- 11990
- Størrelse:
- 216x143x25 mm.
- Vægt:
- 626 g.
- 8-11 hverdage.
- 9. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Gels
Although a gel can be formed by either a protein or a polysaccharide, the resultant gels have different characteristics: * Polysaccharide gels are characterised by their fine texture and transparency which is achieved at a low polymer concentration.
Brugerbedømmelser af Food Gels
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Gels findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621