Food from the Fire
- The Scandinavian flavours of open-fire cooking
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 240
- Udgivet:
- 8. september 2016
- Størrelse:
- 254x197x27 mm.
- Vægt:
- 1016 g.
- 4-7 hverdage.
- 8. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food from the Fire
The crackling of birch, the sizzle of the pot and the scent of wood smoke in the air... the relaxed style that typifies Scandinavian open-fire cooking is explored by Michelin-starred chef, Niklas Ekstedt, famous for cooking over wood only. This innovative selection of recipes highlights the best of modern Nordic food using ancient cooking methods.
Brugerbedømmelser af Food from the Fire
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food from the Fire findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621