Food Freezing and Thawing Calculations
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 153
- Udgivet:
- 17. april 2014
- Udgave:
- 2014
- Størrelse:
- 235x155x9 mm.
- Vægt:
- 2701 g.
- 8-11 hverdage.
- 9. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Freezing and Thawing Calculations
empirical methods, which use regression techniques to derive simplified equations from experimental data or numerical calculations and numerical methods, which use computational techniques such as finite elements analysis to solve the complete set of equations describing the physical process.
Brugerbedømmelser af Food Freezing and Thawing Calculations
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Freezing and Thawing Calculations findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621