De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Food Freezing and Thawing Calculations

Bag om Food Freezing and Thawing Calculations

empirical methods, which use regression techniques to derive simplified equations from experimental data or numerical calculations and numerical methods, which use computational techniques such as finite elements analysis to solve the complete set of equations describing the physical process.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781493905560
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 153
  • Udgivet:
  • 17. april 2014
  • Udgave:
  • 2014
  • Størrelse:
  • 235x155x9 mm.
  • Vægt:
  • 2701 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 17. januar 2025
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Food Freezing and Thawing Calculations

empirical methods, which use regression techniques to derive simplified equations from experimental data or numerical calculations and numerical methods, which use computational techniques such as finite elements analysis to solve the complete set of equations describing the physical process.

Brugerbedømmelser af Food Freezing and Thawing Calculations



Find lignende bøger
Bogen Food Freezing and Thawing Calculations findes i følgende kategorier: