Food for Health in the Pacific RIM
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 610
- Udgivet:
- 1. februar 2005
- Størrelse:
- 237x177x40 mm.
- Vægt:
- 985 g.
- 2-3 uger.
- 25. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food for Health in the Pacific RIM
Includes chapters arranged under seven sections, which include general topics in Food Science and Technology; Food Processing and Engineering; Antioxidants in Foods; Nutrition and Food Science; Food Safety; Sensory Science of Foods; and Food Biotechnology.
Brugerbedømmelser af Food for Health in the Pacific RIM
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food for Health in the Pacific RIM findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621