- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 176
- Udgivet:
- 28. februar 1997
- Størrelse:
- 144x216x10 mm.
- Vægt:
- 226 g.
- 8-11 hverdage.
- 12. februar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Flavours
An invaluable source for students in all areas of food science, as well as in biological, organic and analytical chemistry and a good addition to any food technologist's bookshelf.
Brugerbedømmelser af Food Flavours
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Flavours findes i følgende kategorier:
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621