De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Food Flavours

- Biology and Chemistry

indgår i RSC Paperbacks serien

indgår i ISSN serien

Bag om Food Flavours

An invaluable source for students in all areas of food science, as well as in biological, organic and analytical chemistry and a good addition to any food technologist's bookshelf.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780854045389
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 176
  • Udgivet:
  • 28. Februar 1997
  • Størrelse:
  • 144x216x10 mm.
  • Vægt:
  • 226 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 5. Oktober 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Food Flavours

An invaluable source for students in all areas of food science, as well as in biological, organic and analytical chemistry and a good addition to any food technologist's bookshelf.

Brugerbedømmelser af Food Flavours



Find lignende bøger
Bogen Food Flavours findes i følgende kategorier: