- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 666
- Udgivet:
- 29. oktober 2001
- Størrelse:
- 156x234x36 mm.
- Vægt:
- 2438 g.
- 8-11 hverdage.
- 9. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Flavors and Chemistry
This book will be an important read for all postgraduate students, academics and industrial researchers wanting to keep abreast of food flavors and their chemistry.
Brugerbedømmelser af Food Flavors and Chemistry
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Flavors and Chemistry findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621