Food, Farming and Religion
- Emerging Ethical Perspectives
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 134
- Udgivet:
- 23. april 2018
- Størrelse:
- 162x235x9 mm.
- Vægt:
- 224 g.
- 8-11 hverdage.
- 26. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food, Farming and Religion
This book examines how religious traditions and communities in the United States and beyond are responding to critical environmental ethical issues posed by the global food system. In particular, it looks at the responses that have developed within Jewish, Christian, and Muslim traditions, and shows how they relate to arguments and approaches in the broader study of food and environmental ethics. In doing so, Gretel Van Wieren proposes a model for conceptualizing agricultural and food practices in sacred terms.
Brugerbedømmelser af Food, Farming and Religion
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food, Farming and Religion findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621