De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Food Engineering Interfaces

Bag om Food Engineering Interfaces

The International Conference on Food Engineering is held every four years and draws global participation. The goal is to explore how food engineers are integrating developments in the basic sciences of physics and chemistry, nutrition, informatics, material sciences, genomics (and other -omics), quality and safety, consumer behavior and gastronomy.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781461427872
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 694
  • Udgivet:
  • 31. januar 2013
  • Udgave:
  • 2011
  • Størrelse:
  • 155x235x36 mm.
  • Vægt:
  • 1074 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 14. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Food Engineering Interfaces

The International Conference on Food Engineering is held every four years and draws global participation. The goal is to explore how food engineers are integrating developments in the basic sciences of physics and chemistry, nutrition, informatics, material sciences, genomics (and other -omics), quality and safety, consumer behavior and gastronomy.

Brugerbedømmelser af Food Engineering Interfaces



Find lignende bøger
Bogen Food Engineering Interfaces findes i følgende kategorier: