Food Engineering Interfaces
indgår i Food Engineering Series serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 694
- Udgivet:
- 22. december 2010
- Størrelse:
- 155x235x43 mm.
- Vægt:
- 1224 g.
- 8-11 hverdage.
- 14. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Engineering Interfaces
The International Conference on Food Engineering is held every four years and draws global participation. The goal is to explore how food engineers are integrating developments in the basic sciences of physics and chemistry, nutrition, informatics, material sciences, genomics (and other -omics), quality and safety, consumer behavior and gastronomy.
Brugerbedømmelser af Food Engineering Interfaces
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Engineering Interfaces findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621