Food Engineering: Integrated Approaches
indgår i Food Engineering Series serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 476
- Udgivet:
- 28. februar 2008
- Udgave:
- 2008
- Størrelse:
- 156x235x26 mm.
- Vægt:
- 1930 g.
- 8-11 hverdage.
- 2. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Engineering: Integrated Approaches
This book presents a significant and up-to-date review of various integrated approaches to food engineering. This book is mainly directed to academics, and to undergraduate and postgraduate students in food engineering and food science and technology, who will find a selection of topics.
Brugerbedømmelser af Food Engineering: Integrated Approaches
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Engineering: Integrated Approaches findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621