Food Engineering Handbook
- Food Engineering Fundamentals
indgår i Contemporary Food Engineering serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 608
- Udgivet:
- 2. december 2014
- Størrelse:
- 241x165x37 mm.
- Vægt:
- 1016 g.
- 2-4 uger.
- 7. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Food Engineering Handbook
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Engineering Handbook findes i følgende kategorier: