Food Emulsions
indgår i Food Science and Technology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 666
- Udgivet:
- 4. november 2003
- Udgave:
- 4
- Størrelse:
- 160x235x36 mm.
- Vægt:
- 1002 g.
- 8-11 hverdage.
- 28. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Emulsions
Focuses on strategies to analyze the functionality and performance of food emulsions and explores developments in emulsion science that have advanced food research and development. This book probes technologies in food emulsion assessment for excellence in food product design and focuses on methods of emulsion characterization and investigation.
Brugerbedømmelser af Food Emulsions
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Emulsions findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621