Food Emulsions
- Principles, Practices, and Techniques, Third Edition
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 714
- Udgivet:
- 21. august 2015
- Udgave:
- 3
- Størrelse:
- 190x264x40 mm.
- Vægt:
- 1474 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Emulsions
Continuing the mission of the first two editions, this third edition covers the fundamentals of emulsion science and demonstrates how this knowledge can be applied to control the appearance, stability and texture of many common emulsion-based foods. With two new chapters, this edition provides the most comprehensive and contemporary discussion of the field of food emulsions currently available. The new chapters cover the behavior of food emulsions within the gastrointestinal tract after ingestion and the application of emulsion-based delivery systems.
Brugerbedømmelser af Food Emulsions
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Emulsions findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621