Food Digestion and Absorption
- Its Role in Food Product Development
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 434
- Udgivet:
- 29. november 2023
- Størrelse:
- 156x234x25 mm.
- Vægt:
- 2261 g.
- 2-3 uger.
- 2. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Digestion and Absorption
Focusing on the complexity of the food digestion process from oral cavity to intestine, this book looks at the digestive system, techniques used to study food digestibility, the glycemic index and bioavailability of food components for readers from the field of medicine, food scientists, nutritionists and food physicists.
Brugerbedømmelser af Food Digestion and Absorption
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Digestion and Absorption findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621