Food Culture in the Pacific Islands
indgår i Food Culture around the World serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 280
- Udgivet:
- 10. august 2009
- Størrelse:
- 160x236x15 mm.
- Vægt:
- 552 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Culture in the Pacific Islands
The food culture of the Pacific Islands has been determined by isolation from the rest of the world. Although traditional foods and cookery survive and are highly valued, Westernization has meant that the overall diet of islanders has been negatively transformed and that islands are net importers of unhealthful foods.
Brugerbedømmelser af Food Culture in the Pacific Islands
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Culture in the Pacific Islands findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621