Food Culture in the Near East, Middle East, and North Africa
indgår i Food Culture around the World serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 200
- Udgivet:
- 30. december 2004
- Størrelse:
- 156x235x12 mm.
- Vægt:
- 425 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Culture in the Near East, Middle East, and North Africa
The similar cuisines of the Near East, Middle East, and North Africa stem from ancient cultures and variable climates, ranging from Mediterranean to desert.
Brugerbedømmelser af Food Culture in the Near East, Middle East, and North Africa
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621