Food Culture in the Mediterranean
indgår i Food Culture around the World serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 212
- Udgivet:
- 20. marts 2009
- Størrelse:
- 241x161x24 mm.
- Vægt:
- 448 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Culture in the Mediterranean
Food that originated from the Mediterranean area is incredibly popular. Pasta, pizza, kebab, and falafel can be found just about everywhere. This book presents an understanding of food culture throughout the region.
Brugerbedømmelser af Food Culture in the Mediterranean
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Culture in the Mediterranean findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621