Food Culture in the Caribbean
indgår i Food Culture around the World serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 200
- Udgivet:
- 30. juni 2005
- Størrelse:
- 242x166x21 mm.
- Vægt:
- 462 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Culture in the Caribbean
The Columbian food exchange, which brought products from the Caribbean and the Americas to the rest of the world, transformed global food culture. Caribbean food culture has wider resonance to North, Central, and South America as well.
Brugerbedømmelser af Food Culture in the Caribbean
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621