Food Culture in Sub-Saharan Africa
indgår i Food Culture around the World serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 224
- Udgivet:
- 30. juni 2005
- Størrelse:
- 241x165x20 mm.
- Vægt:
- 492 g.
- 8-11 hverdage.
- 9. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Culture in Sub-Saharan Africa
This volume illuminates West, southern, and Central African cuisine as well to give students and other readers a solid understanding of how the diverse African peoples grow, cook, and eat food and how they celebrate special occasions and ceremonies with special foods.
Brugerbedømmelser af Food Culture in Sub-Saharan Africa
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Culture in Sub-Saharan Africa findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621