Food Culture in Southeast Asia
indgår i Food Culture around the World serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 176
- Udgivet:
- 30. august 2008
- Størrelse:
- 156x235x0 mm.
- Vægt:
- 397 g.
- 8-11 hverdage.
- 27. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Culture in Southeast Asia
The final chapter on diet and health looks at some of the ideologies underlying the relation between food and disease, particularly the humoral system, and then considers the nutritional challenges related to recent changes in local food systems, including food safety.
Brugerbedømmelser af Food Culture in Southeast Asia
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Culture in Southeast Asia findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621