Food Culture in Japan
indgår i Food Culture around the World serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 232
- Udgivet:
- 30. december 2003
- Størrelse:
- 242x157x17 mm.
- Vægt:
- 508 g.
- 8-11 hverdage.
- 15. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Culture in Japan
Americans are familiarizing themselves with Japanese food, thanks especially sushi's wild popularity and ready availability. This book offers a contextual framework for the Japanese food culture and relates Japan's history and geography to food.
Brugerbedømmelser af Food Culture in Japan
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621