Food Culture in Italy
indgår i Food Culture around the World serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 256
- Udgivet:
- 30. oktober 2004
- Størrelse:
- 164x241x20 mm.
- Vægt:
- 544 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Culture in Italy
There is keen interest in the exquisite yet simple Italian cuisine and Italian culture. Italian food is perceived and portrayed in the media as representing a whole lifestyle: Italians live la dolce vita, leisurely eating and drinking with friends and families, families are still important, and communities are close knit.
Brugerbedømmelser af Food Culture in Italy
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621