Food Culture in India
indgår i Food Culture around the World serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 232
- Udgivet:
- 30. juli 2004
- Størrelse:
- 237x164x11 mm.
- Vægt:
- 480 g.
- 8-11 hverdage.
- 7. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Culture in India
Students will find much of cultural interest here to complement country studies and foodies will discover fresh perspectives. From prehistoric times there has been considerable mixing of cultures and cuisines within India. the southern rice-based cuisine, with an extensive review of each regional cuisine with typical meals.
Brugerbedømmelser af Food Culture in India
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621