Food Culture, Consumption and Society
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 169
- Udgivet:
- 14. januar 2019
- Udgave:
- 12015
- Størrelse:
- 217x139x14 mm.
- Vægt:
- 240 g.
- 8-11 hverdage.
- 11. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Culture, Consumption and Society
This book analyses how consumer food choices have undergone profound changes in the context of the economic crisis, including the rediscovery of local products and the diffusion of multi-ethnic food. Corvo argues that a new ecological relationship between food and the environment is needed to reduce food problems such as food waste and obesity.
Brugerbedømmelser af Food Culture, Consumption and Society
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Culture, Consumption and Society findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621