Food Colloids, Biopolymers and Materials
indgår i Special Publications serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 426
- Udgivet:
- 24. november 2003
- Størrelse:
- 156x234x23 mm.
- Vægt:
- 1707 g.
- 8-11 hverdage.
- 28. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Colloids, Biopolymers and Materials
This book is the latest addition to the highly regarded food colloid series and is of relevance to those working and researching in food science and surface and colloid science.
Brugerbedømmelser af Food Colloids, Biopolymers and Materials
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Colloids, Biopolymers and Materials findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621