De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Food Colloids, Biopolymers and Materials

Bag om Food Colloids, Biopolymers and Materials

This book is the latest addition to the highly regarded food colloid series and is of relevance to those working and researching in food science and surface and colloid science.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780854048717
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 426
  • Udgivet:
  • 24. november 2003
  • Størrelse:
  • 156x234x23 mm.
  • Vægt:
  • 1707 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 28. november 2024

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Food Colloids, Biopolymers and Materials

This book is the latest addition to the highly regarded food colloid series and is of relevance to those working and researching in food science and surface and colloid science.

Brugerbedømmelser af Food Colloids, Biopolymers and Materials



Find lignende bøger
Bogen Food Colloids, Biopolymers and Materials findes i følgende kategorier: