Food Carbohydrate Chemistry
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 240
- Udgivet:
- 6. januar 2012
- Størrelse:
- 228x152x13 mm.
- Vægt:
- 392 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Carbohydrate Chemistry
* Emphasizes the application of carbohydrate chemistry to understanding the chemistry, physical and functional properties of food carbohydrates. * Structure and nomenclature of sugars and sugar derivatives are covered, focusing on those derivatives that exist naturally in foods or are used as food additives.
Brugerbedømmelser af Food Carbohydrate Chemistry
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Carbohydrate Chemistry findes i følgende kategorier:
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621