Food Biotechnology
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 412
- Udgivet:
- 26. oktober 2017
- Størrelse:
- 152x229x0 mm.
- Vægt:
- 703 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Biotechnology
Today, in the arena of food, the primary goals of food biotechnology are to provide a more abundant, less expensive, and a more nutritious food supply in order to address the needs of our growing global population. This textbook provides an introduction to this subject.
Brugerbedømmelser af Food Biotechnology
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Biotechnology findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621