Food Biotechnology
indgår i Food Science and Technology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 2010
- Udgivet:
- 11. oktober 2005
- Udgave:
- 2
- Størrelse:
- 178x254x71 mm.
- Vægt:
- 2255 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Biotechnology
Demonstrates the effect that biotechnology has on food production and processing. Beginning with an overview of principles of microbiology, biochemistry, cell biology, and genetics, it reviews food microbiology that analyzes the genetics and processes of dietary fundamentals.
Brugerbedømmelser af Food Biotechnology
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Biotechnology findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621