De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Food Biotechnology

Bag om Food Biotechnology

Demonstrates the effect that biotechnology has on food production and processing. Beginning with an overview of principles of microbiology, biochemistry, cell biology, and genetics, it reviews food microbiology that analyzes the genetics and processes of dietary fundamentals.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824753290
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 2010
  • Udgivet:
  • 11. oktober 2005
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 178x254x71 mm.
  • Vægt:
  • 2255 g.
  • Ukendt - mangler pt..

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Food Biotechnology

Demonstrates the effect that biotechnology has on food production and processing. Beginning with an overview of principles of microbiology, biochemistry, cell biology, and genetics, it reviews food microbiology that analyzes the genetics and processes of dietary fundamentals.

Brugerbedømmelser af Food Biotechnology



Find lignende bøger
Bogen Food Biotechnology findes i følgende kategorier: