Food Aroma Evolution
- During Food Processing, Cooking, and Aging
indgår i Food Analysis & Properties serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 744
- Udgivet:
- 2. december 2019
- Størrelse:
- 261x185x49 mm.
- Vægt:
- 1414 g.
- 2-3 uger.
- 11. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Aroma Evolution
Of the five senses, smell is the most direct and food aromas are the key drivers of our flavor experience. They are crucial for the synergy of food and drinks. Up to 80% of what we call taste is actually aroma. This book deals with how food aromas are developed and affected during food processing, cooking, and aging.
Brugerbedømmelser af Food Aroma Evolution
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Aroma Evolution findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621