Food and War in Twentieth Century Europe
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 294
- Udgivet:
- 23. november 2016
- Størrelse:
- 156x234x16 mm.
- Vægt:
- 453 g.
- 8-11 hverdage.
- 9. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food and War in Twentieth Century Europe
Wars cannot be fought and sustained without food and this unique collection explores the impact of war on food production, allocation and consumption in Europe in the era of total war. The analysis ranges from military provisioning and systems of food rationing to civilians' survival strategies and the role of war in stimulating innovation and modernization.
Brugerbedømmelser af Food and War in Twentieth Century Europe
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food and War in Twentieth Century Europe findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621