Food and Society in Classical Antiquity
indgår i Key Themes in Ancient History serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 192
- Udgivet:
- 22. april 1999
- Størrelse:
- 153x230x12 mm.
- Vægt:
- 300 g.
- 8-11 hverdage.
- 21. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food and Society in Classical Antiquity
This is a general study of food in antiquity. The book deals with food as food or nutrition. It also treats the non-food uses of food, focusing on the role of food in forming and marking the social hierarchy. Food defines the group, whether social, religious, philosophical or political.
Brugerbedømmelser af Food and Society in Classical Antiquity
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food and Society in Classical Antiquity findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621