Food and Philosophy
- Selected Essays
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 192
- Udgivet:
- 28. februar 2017
- Størrelse:
- 152x226x15 mm.
- Vægt:
- 300 g.
- 8-11 hverdage.
- 10. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food and Philosophy
These essays cover wide-ranging topics that include genetically modified organisms, chocolate and its world, food as art, the pornography of food, and the five flavours of Chinese cuisine. In addition, there are several chapters that deal with the refinement of erudite (professional) cuisine from popular (regional) cuisine in the seventeenth and eighteenth centuries in Europe.
Brugerbedømmelser af Food and Philosophy
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food and Philosophy findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621