Food and Flavor
indgår i Cooking in America serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 636
- Udgivet:
- 3. januar 2008
- Størrelse:
- 152x37x229 mm.
- Vægt:
- 1018 g.
- 2-3 uger.
- 19. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food and Flavor
In this 1913 work, Henry Finck introduced gastronomy to Americans. Finck's argument for cultivating an appreciation for natural, whole, American-grown foods is thoroughly modern in its approach.
Brugerbedømmelser af Food and Flavor
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food and Flavor findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621