Food and Cooking of the Mediterranean: Italy - Greece - Spain - France
- A Box Set of 4 Books with 265 Authentic Recipes Shown in More Than 1160 Evocative Photographs
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 96
- Udgivet:
- 10. januar 2013
- Størrelse:
- 179x234x58 mm.
- Vægt:
- 1868 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food and Cooking of the Mediterranean: Italy - Greece - Spain - France
A beautiful boxed collection of cookbooks presenting timeless Mediterranean dishes, from simple soups and salads to delectable meat, fish and vegetable dishes, and pastries, cakes and desserts
Brugerbedømmelser af Food and Cooking of the Mediterranean: Italy - Greece - Spain - France
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food and Cooking of the Mediterranean: Italy - Greece - Spain - France findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621