Food and Cooking of Rome and Naples
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 128
- Udgivet:
- 4. november 2011
- Størrelse:
- 240x284x18 mm.
- Vægt:
- 930 g.
- 4-7 hverdage.
- 16. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food and Cooking of Rome and Naples
This new book captures the essence of central Italian food and cooking, with a fascinating introduction to the diverse landscapes, climates, histories and cuisines of Lazio, Campania, Abruzzo, Molise and Sardinia
Brugerbedømmelser af Food and Cooking of Rome and Naples
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food and Cooking of Rome and Naples findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621