De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Food and Cooking of Rome and Naples

Bag om Food and Cooking of Rome and Naples

This new book captures the essence of central Italian food and cooking, with a fascinating introduction to the diverse landscapes, climates, histories and cuisines of Lazio, Campania, Abruzzo, Molise and Sardinia

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781903141885
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 128
  • Udgivet:
  • 4. november 2011
  • Størrelse:
  • 240x284x18 mm.
  • Vægt:
  • 930 g.
  • 4-7 hverdage.
  • 4. december 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Food and Cooking of Rome and Naples

This new book captures the essence of central Italian food and cooking, with a fascinating introduction to the diverse landscapes, climates, histories and cuisines of Lazio, Campania, Abruzzo, Molise and Sardinia

Brugerbedømmelser af Food and Cooking of Rome and Naples



Find lignende bøger
Bogen Food and Cooking of Rome and Naples findes i følgende kategorier: