Food and Cooking of Mexico, South America and the Caribbean
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 512
- Udgivet:
- 11. januar 2012
- Størrelse:
- 179x229x38 mm.
- Vægt:
- 1420 g.
- 4-7 hverdage.
- 6. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food and Cooking of Mexico, South America and the Caribbean
This book is a must for adventurous cooks who want to bring fun, color and spice into their kitchens.
Brugerbedømmelser af Food and Cooking of Mexico, South America and the Caribbean
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food and Cooking of Mexico, South America and the Caribbean findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621