Food and Cooking of Cambodia
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 96
- Udgivet:
- 28. september 2007
- Størrelse:
- 229x296x9 mm.
- Vægt:
- 414 g.
- 4-7 hverdage.
- 16. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food and Cooking of Cambodia
Ancient Cambodia was a kingdom with an Indian culture, which then expanded into Burma and Vietnam, later becoming a territory claimed by both Vietnam and Siam. As a result, the Cambodian cuisine has Indian roots, with strong influences from both China an
Brugerbedømmelser af Food and Cooking of Cambodia
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food and Cooking of Cambodia findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621