Food and Cooking in Victorian England
- A History
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 224
- Udgivet:
- 30. april 2007
- Størrelse:
- 162x243x22 mm.
- Vægt:
- 524 g.
- 8-11 hverdage.
- 10. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food and Cooking in Victorian England
Nine recipes serve as entry points for detailing the history of food production, cooking, and diet throughout Queen Victoria's reign in England. More than that, however, Broomfield offers an introduction to the world of everyday dining, food preparation, and nutrition during one of the most interesting periods of English history.
Brugerbedømmelser af Food and Cooking in Victorian England
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food and Cooking in Victorian England findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621