Food and Beverage Management in the Luxury Hotel Industry
indgår i ISSN serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 150
- Udgivet:
- 28. februar 2021
- Størrelse:
- 228x152x14 mm.
- Vægt:
- 332 g.
- 2-3 uger.
- 11. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food and Beverage Management in the Luxury Hotel Industry
Provides an introduction to the management of food and beverage operations within the luxury hotel environment. It provides detailed coverage of operational, based on multiple real industry examples, allowing the reader to grasp the intricacies of the day to day running of outlets.
Brugerbedømmelser af Food and Beverage Management in the Luxury Hotel Industry
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food and Beverage Management in the Luxury Hotel Industry findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621