Food Analysis Laboratory Manual
indgår i Food Science Text Series serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 249
- Udgivet:
- 23. juni 2017
- Udgave:
- 2017
- Størrelse:
- 211x279x15 mm.
- Vægt:
- 674 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Analysis Laboratory Manual
This third edition laboratory manual was written to accompany Food Analysis, Fifth Edition, by the same author. New to this third edition of the laboratory manual are four introductory chapters that complement both the textbook chapters and the laboratory exercises.
Brugerbedømmelser af Food Analysis Laboratory Manual
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Analysis Laboratory Manual findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621