Food Allergy: Molecular Basis and Clinical Practice
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 278
- Udgivet:
- 21. maj 2015
- Størrelse:
- 197x19x262 mm.
- Vægt:
- 902 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Allergy: Molecular Basis and Clinical Practice
While first accounts of food allergy date back to antiquity, only in recent years has food allergy become recognized as one of the major allergic diseases. During the last decade the output of research papers on food allergy increased tremendously, and today, issues related to food allergies still attract a lot of attention among academics and the general public. Featuring contributions by world-renowned experts, this book presents the current concept, practice and recent advances in the field of food allergy. A comprehensive background section provides a historical retrospective and information on the immunological basis and epidemiology of food allergies. Main topics discussed include clinical aspects, diagnosis and management, allergen-based food allergies, and disease-based food allergies. Furthermore, nutritional aspects and diets, public policy and educational programs are covered as well as recent hot topics such as molecular-based allergen diagnosis, eosinophilic gastrointestinal food allergies and oral immunotherapy. Allergists, pediatricians, internists, dermatologists and general practitioners will find this publication an essential source of information as it provides in-depth insights into food allergies from childhood to adulthood.
Brugerbedømmelser af Food Allergy: Molecular Basis and Clinical Practice
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Allergy: Molecular Basis and Clinical Practice findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Videnskab
- Historie og samfund
- Litteratur og litteraturstudier
- Økonomi, finans, erhvervsliv og ledelse
- Lægevidenskab og sygepleje > Lægevidenskab: generelle emner > Medicinsk udstyr og teknikker > Medicinske laboratorieundersøgelser og teknikker
- Lægevidenskab og sygepleje > Lægevidenskab: generelle emner > Folkesundhed og sygdomsforebyggelse > Folkesundhedsvidenskab > Diæt og ernæring
- Lægevidenskab og sygepleje > Klinisk medicin og intern medicin > Sygdomme og lidelser > Immunologi > Allergi
- Lægevidenskab og sygepleje > Klinisk medicin og intern medicin > Dermatologi
- Lægevidenskab og sygepleje > Klinisk medicin og intern medicin > Otorinolaryngologi
- Lægevidenskab og sygepleje > Medicinske discipliner > Pædiatri
- Historie og arkæologi
- Matematik og naturvidenskab
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621