Food Allergy, An Issue of Immunology and Allergy Clinics
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 960
- Udgivet:
- 17. marts 2012
- Størrelse:
- 152x229x0 mm.
- Vægt:
- 480 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Allergy, An Issue of Immunology and Allergy Clinics
Provides the essential updates in food allergies. In this title, topics include: mechanisms of allergic sensitization to foods - bypassing immune tolerance pathways; determinants of food allergenicity; epidemiology of food allergy; prevention of food allergy through manipulating the timing of food exposure; and, food-induced anaphylaxis.
Brugerbedømmelser af Food Allergy, An Issue of Immunology and Allergy Clinics
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Allergy, An Issue of Immunology and Allergy Clinics findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621