Food Allergens
- Best Practices for Assessing, Managing and Communicating the Risks
indgår i Food Microbiology and Food Safety serien
indgår i Practical Approaches serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 255
- Udgivet:
- 29. november 2017
- Udgave:
- 12018
- Størrelse:
- 244x163x22 mm.
- Vægt:
- 556 g.
- 8-11 hverdage.
- 24. januar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Allergens
Consumers and other food safety professionals will also benefit from information on food allergen control measures that have been put in place across the food chain.
Brugerbedømmelser af Food Allergens
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621