Food Additives
indgår i Food Science and Technology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 960
- Udgivet:
- 1. november 2001
- Udgave:
- 2
- Størrelse:
- 261x182x51 mm.
- Vægt:
- 1468 g.
- 2-4 uger.
- 7. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Additives
Presents research on food phosphates, commercial starches, antibrowning agents, essential fatty acids, and fat substitutes, as well as studies on consumer perceptions of food additives. This book details food additives for special dietary needs, and identifies methods to determine hypersensitivity.
Brugerbedømmelser af Food Additives
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Additives findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621