Fletcherism, What It Is
indgår i Cooking in America serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 260
- Udgivet:
- 24. marts 2008
- Størrelse:
- 152x15x229 mm.
- Vægt:
- 427 g.
- 2-3 uger.
- 19. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Fletcherism, What It Is
Horace Fletcher, an American health-food advocate of the Victorian era, taught that, in order to prevent overeating and insure dental health, foods should be chewed until liquid. In this 1913 volume, Fletcher articulates and supports, through the evidence of his own strength, his popular theories of health and well-being.
Brugerbedømmelser af Fletcherism, What It Is
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Fletcherism, What It Is findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621