De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Flavorama

Bag om Flavorama

"An irreverent, accessible, essential guide to the science of flavor and how to use it in your own kitchen, from the food scientist-confidante of some of the world's best chefs, Arielle Johnson, with more than 75 recipes-plus a foreword by Renâe Redzepi"--

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780358093138
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 320
  • Udgivet:
  • 12. marts 2024
  • Vægt:
  • 454 g.
  • 4-7 hverdage.
  • 29. november 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Flavorama

"An irreverent, accessible, essential guide to the science of flavor and how to use it in your own kitchen, from the food scientist-confidante of some of the world's best chefs, Arielle Johnson, with more than 75 recipes-plus a foreword by Renâe Redzepi"--

Brugerbedømmelser af Flavorama