Flannel John's Razor Clam and Oyster Cookbook
- Tastes from Willapa Bay and The Long Beach Peninsula
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 54
- Udgivet:
- 23. juni 2016
- Størrelse:
- 133x203x3 mm.
- Vægt:
- 68 g.
- 8-11 hverdage.
- 9. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Flannel John's Razor Clam and Oyster Cookbook
Willapa Bay oysters and razor clams harvested from the Long Beach Peninsula. These are the two reasons author Tim Murphy calls the southwest corner of Washington State "The Seafood Belt." This books presents dozens of recipes that enhance two of nature's most highly prized edible treasures.
Brugerbedømmelser af Flannel John's Razor Clam and Oyster Cookbook
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Flannel John's Razor Clam and Oyster Cookbook findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621